Beste Carnavalvierders,

Na een tijdje niks van ons gehoord te hebben even een update! Carnaval is voor ons als C.V. DKW al een paar maandjes intensief bezig, eigenlijk stopt het carnavals gebeuren voor ons eigenlijk nooit.

Het hele jaar door zijn we bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen dit jaar is dat seizoen 2020… wat het ons gaat brengen is nog een grote verrassing we weten wel 1 ding! Dat we er al gigantisch zin aan hebben!

De laatste 2 maanden zijn we al druk bezig met vooral technische aspecten van de wagen, hierbij denkende aan: het zware constructie laswerk, technische draaionderdelen, de basis voor de poppen maken en stiekem al een beetje verlichten.

Nu de kerstvakantie voor de deur staat begint het in de loods ook lekker druk te worden. Niet alleen s’avonds maar ook overdag wordt er volop gewerkt aan de wagen. Je ziet het ontwerp in een korte tijd realiteit worden.

Wil je dit proces ook van dichtbij meemaken volg ons dan op instagram, hier vind je dagelijkse updates van de vorderingen. Psst.. natuurlijk mag je ook een keer langskomen in de bouwloods als je zin hebt!